header
Pocetna stranica Sadryaj sajta Pisite nam
  header header

 
 
         
  header
 
Vinarije

 
Negotin, vremenska prognoza
 
pretrazivac
samo po sajtu
po celom web-u
 
 
 

 

RESTORANI

Restoran domaće kuhinje ''Novi stil'' Restoran domaće kuhinje ''202+ Đokić''
Restoran se nalazi u ulici 12.septembra br.5. Kapacitet restorana je 80+70 mesta ,a sa otvorenim delom može da primi do 300 gostiju. Restoran je klimatizovan i opremljen po najmodernijim standardima.
U sklopu restorana nalazi se igraonica za decu. Restoran je preporučen od strane Međunarodnog centra za razvoj i unapređenje turizma i ugostiteljstva.

Kontakt
   
Kafana 202+ Kafana 202+
Restoran je smešten u centru grada. Vašem prijatnom boravku doprineće akustični ambijent. Restoran raspolaže sa 80 mesta i baštom. Objekat je klimatizovan. Na meniju se nalaze specijaliteti sa roštilja.

Kontakt
   
SOS Restoran "SOS"
Internacionalni restoran S.O.S. se nalazi u Negotinu u ulici 12. septembra br. 5.
Restoran pored mediteranske, meksičke i kineske kuhinje nudi i specijalitete domaće kuhinje. Organizuje sve vrste proslava i skupova, kapaciteta 65 mesta sa letnjom baštom i parkingom.

Kontakt
   
SOS Restoran ‘’Kod gospodina’’
Restoran nadomak grada Negotina, na izletištu Badnjevo. Restoran se nalazi na
predivnom mestu sa koga se pruža pogled na grad i okolinu. Predivan ambijent, odlična hrana ali pre svega izuzetna usluga. Po želji gostiju organizuje i gostovanje tamburaša.

Kontakt
   
afana "202" Kafana "202"
Kafana domaće kuhinje koji nudi specijalitete sa roštilja i čuveno Negotinsko vino u svom sklopu ima i manju letnju baštu. Restoran kapaciteta od 70 mesta.

Kontakt
   
Restoran domaće kuhinje "Forma"
Restoran domaće kuhinje koji nudi specijalitete sa roštilja i čuveno Negotinsko vino U svom sklopu ima zimsku i letnju baštu koje su pogodne za organizovanje proslava i do 120 ljudi.

Kontakt
   

Kafana "Hajduk Veljkov Raj"
Kafana se nalazi u centru grada, do stare negotinske crkve. Jedan od najstarijih kafana u Negotinu poznat po čuvenim krajinskim specijalitetima sa roštilja.
Kapacitet od 140 mesta sa baštom od 70 mesta.

Kontakt

   
  Restoran domaće kuhinje "Zlatno burence"
Restoran domaće kuhinje, nalazi se u centru grada. Poznat po specijalitetima sa roštilja i specijalitetima rečne ribe.Objekat je kapaciteta od 80 mesta..

Kontakt
   
  Riblja kafana "Sidro"
Mala i prijatana kafana sa letnjom bastom koja osim ribljih specijaliteta i riblje čorbe, nudi i specijalitete od divljači iz Krajinskih lovišta. Tokom vikenda gosti mogu uživati u zvucima starogradske muzike.

Kontakt
   
  Restoran "Afrodita"
Restoran AFRODITA nalazi se na putu Kladovo-Negotin, kod Slatinskog mosta.
U opuštenoj atmosferi na obali Dunava nudi Vam specijalitete sa roštilja, kuvana jela, čorbe, ribu i riblje specijalitete.

Kontakt
   
  Restoran domaće kuhinje "Dimić"
Restoran domaće kuhinje nalazi se na Magistralnom putu Negotin-Kladovo 8km od centra grada.
Pogodan za poslovne ručkove i razne manifestacije. Poznat po jelima sa roštilja. Kapaciteta od 300 mesta, objekat je klimatizovan sa sopstvenim parking prostorom.

Kontakt
   
  Nacionalni restoran "Sv.Trifun"
Nalazi se na čuvenim rajačkim pivnicama i sezonskog je karaktera. Uživaćete u etno ambijentu, specijalitetima nacionalne kuhinje, rajačkom vinu i zvucima izvornih instrumenata.

Kontakt
   
  Restoran domaće kuhinje ’’Jaz’’
Nalazi se 3 km od Negotina, u selu Miloševo. Objekat raspolaze restoranom za 50 osoba, velikom pokrivenom terasom za odmor i razonodu, sopstvenim parkingom.

Kontakt
   
  Restoran ‘’Skadarlija‘’
Nalazi se u u prijatnom i mirnom delu grada . Nudi veliki izbor kuvanih jela, jela sa roštilja, riblje specijalitete, jela od divljači vrhunskog kvaliteta uz vrlo povoljne cene. Specijalitet restorana je ovčetina na žaru i ovčiji ćevapi. Restoran je kapaciteta 70 mesta.

Kontakt
   
  ‘’Restoran „ Arena“
Nalazi se u strogom centru grada, u Ulici Save Dragojevića bb.
Raspolaže kapacitetom do 50 mesta. U prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi restoran „ Arena“ vam nudi specijalitete sa roštilja i gotova jela.

Kontakt
 
 
header
© 2008 - TOON Negotin, admin by ivc@, Sva prava zadržana